HUSMOR LISA BLOG
latest from Lisa
22 March 2024 | 8:54 am
På vinkällaren Grappe arrangerades igår en Master Class på tyska rödviner av Wines of Germany. Vi provade 15 olika viner i tre flighter. Tyska rödviner...

19 December 2023 | 4:41 pm
Jag brassar mat i radioBistra tider? Behöver ni spara på årets julbordsbudget? Idag tipsar och lagar jag ett budget-julbord i P4Extra. Jag är inte av...

15 July 2023 | 11:46 am
Sommar☀️ Hallonen mognar i backarna. En ljuv smak och ett ömtåligt bär. Men lätt att bevara med gott pektininnehåll för en fin sylt. Välj själv, en...

30 March 2023 | 1:31 pm
LISAS VINVAL- Champagne ThiènotTill restaurangen köper jag olika Champagne för olika tillfällen och det är fascinerande hur de varierar så mycket i stil. Klimatförändringarna är...

23 January 2023 | 9:23 am
Det finns mycket energi att snåla in på. Jag har byggt mitt restaurangkök för egna pengar och lever på inkomsterna från Husmor Lisa så under...