HUSMOR LISA BLOG


latest from Lisa

Tyska rödviner på frammarch - upptäck Spätburgunder
22 March 2024 | 8:54 am
På vinkällaren Grappe arrangerades igår en Master Class på tyska rödviner av Wines of Germany. Vi provade 15 olika viner i tre flighter. Tyska rödviner...
Lisa lagar billigt svenskodlat julbord i P4Extra
19 December 2023 | 4:41 pm
Jag brassar mat i radioBistra tider? Behöver ni spara på årets julbordsbudget? Idag tipsar och lagar jag ett budget-julbord i P4Extra. Jag är inte av...
Koka egen hållbar hallonsylt
15 July 2023 | 11:46 am
Sommar☀️ Hallonen mognar i backarna. En ljuv smak och ett ömtåligt bär. Men lätt att bevara med gott pektininnehåll för en fin sylt. Välj själv, en...
Ungt Champagnehus arbetar med modern perfektion baserad på kunskap
30 March 2023 | 1:31 pm
LISAS VINVAL- Champagne ThiènotTill restaurangen köper jag olika Champagne för olika tillfällen och det är fascinerande hur de varierar så mycket i stil. Klimatförändringarna är...
Lisas tips för energismart matlagning
23 January 2023 | 9:23 am
Det finns mycket energi att snåla in på. Jag har byggt mitt restaurangkök för egna pengar och lever på inkomsterna från Husmor Lisa så under...